Bæredygtig kokosolie

Vores kokosolie kommer fra Tanzania, hvor vi støtter projektet hvor økologiske landmænd får hjælp til at opdrætte deres afgrøder på en bæredygtig måde, gennem to danske firmaer. Dette giver merværdi for Tanzania, da produktet bliver forarbejdet lokalt og derfor ikke eksporteres unødvendigt til forarbejdning i andre industrilande. Dette skaber både arbejdspladser i området, samt sikre den økologiske landmand en større afsætning på sit produkt. Vi modtager derfor produktet i sin reneste form til vores produktion af håndlavet produkter.

Emballagen

Smith&Køster anvender bæredygtige emballage og vores glas er genanvendelige.
Kan også bruges til madvare efter endt indhold.

217905508 342558230760944 9179436789227666041 n

IMG 6098

Havsalt er ikke bare havsalt!

Det Sicilianske salt som bruges i Smith&Køsters produkter, er uraffinerede og har et højt indhold af mineraler. Havsaltet som har været håndindsamlet de sidste 3.000 år, kommer fra saltbassiner som er WWF beskyttede grundet de mange sjældne trækfugle og flamingoer.

Saltet er bæredygtigt, da der ingen former for maskiner må komme ind på området. Der er næsten ingen industri på vest siden af Sicilien, derfor er vandet og dermed også saltet meget rent. I foråret fyldes de naturlige bassiner med havvand og med hjælp fra den varme sicilianske sol og de stærke afrikanske vinde fordamper vandet og efterlader saltet tilbage. Det er salt i den reneste form, uden tilsætning af anti-klumpmiddel eller andre tilsætningsstoffer.

Ved at anvende dette salt i vores produkter, fravælger vi forurening ved maskine brug helt fra start.

Lavet med Passion og Kvalitet

Smith&Køster er håndlavet danske wellness produkter, som er baseret på naturlige ingredienser med de bedste kvalitetsråvarer. Mange af ingredienserne er håndplukket fra den danske natur, hvilket også afspejler sig i vores produkter. Vores produkter er uden tilsætningsstoffer, kemikalier og flere er veganske og økologiske.

Hos Smith&Køster tror vi på at vi kan skabe naturlige og miljøvenlige produkter på en gennemsigtig og reel måde. For os er det grønne ikke bare et salgsargument, men et fast princip. Det gør vi ved at bruge råvarer som ikke blot er naturlige, men som dyrkes og udvindes på en måde som er til gavn for miljø, samfund og mennesker. Smith&Køster sælger hudpleje og wellness produkter som ikke bare er gode for dig, men også for miljøet og vores fælles fremtid.

Smith&Køster anvender duft fra æteriske olier, som kommer fra udtræk af planter, urter og træer. Alle vores sæber er naturligvis 100% håndrørt og håndskårne, derfor kan der være lidt variation i både farver, mønstre og udtryk.

229065247 353581572991943 8694044088373971083 n