LeahTina2

Leah Smith og Tina Køster

Vi er mor og datter, med passion og kærlighed til det helt naturlige

Leah Smith er uddannet Kosmetiker i 2012 og Tina Køster som Zoneterapeut i 1987. Her udspringer en del af interessen for det at undersøge og udvikle produkter, samt finde de bedste ingredienser og sammensætninger til vores hud. Men en del af passionen kommer også fra at kunne skabe et brand, med en reel tanke for det naturlige. Et brand, du som forbruger kan stole på og som har gennemsigtighed på de produkter der produceres.

Dette har vi begge oplevet som problematisk indenfor branchen, og ønsker derfor at gøre en forskel for forbrugeren i et marked, som kan være svært at navigere i.

Et ønske om helt naturlige produkter opstår

Smith&Køster er opstået ved at mor og datter havde en fælles tanke og passion for det rene og reelle. Længe har vi snakket om frustrationen i ordet ”helt naturligt” og hvordan vi kan være med til at gøre naturligt til et ord, hvor alle kan være med.

Det startede med at vi producerede et enkelt produkt og et ønske om et salg ved en vej bod. Vi nåede dog ikke at bygge boden før vi var blevet kontaktet af den første butik. Vi opdagede hurtigt at der var interesse og et hul i markedet for ”helt naturligt” som måden vi, Smith&Køster, ser det.

I dag er vi fortsat en lille virksomhed med store drømme for fremtiden. Vores motto er – ”Hudpleje med omtanke” Vi håber at du vil være med til at støtte det naturlige, reelle og gennemsigtige i fremtidens hudpleje.

Vi elsker at bruge tid sammen på at skabe produkter fra bunden, men ikke mindst se hvor naturligt produktet kan blive og hvilke effekter de kan have, selv med de mest basale og naturlige ingredienser - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

216324230 339309624419138 6698070065849211685 n

241702534 382526206764146 2277710089656132184 n

Vi skal tage ansvar for vores fælles fremtid.

Vi tror på at man kan skabe naturlige og miljøvenlige produkter på en gennemsigtig og reel måde, hvor ”det grønne” ikke bare er et salgsargument, men et fast princip.

Derfor fremstiller vi selv vores hudpleje. Det betyder, at vi håndterer, blander og forarbejder alle råvarer. Vores wellness produkter er derfor ikke bare gode for dig, men også for miljøet og vores fælles fremtid.

Derudover har vi begge en passion for at gøre en lille forskel i den store verden, både inden for det sociale og miljøvenlige. Derfor bruger vi meget tid på at finde råvarer som udvindes på bæredygtige, naturlige eller sociale måder som alle bidrager til en mere klimavenlig verden. Vi ønsker at kunne gøre mere på dette område og vi glæder os meget til at se hvor det kan bære os hen, sammen med vores lille virksomhed.

Vores rejse er kun lige begyndt og vi håber at du har lyst til at være med.